Onthaast en beleef de verhalen van het Vondelpark te Amsterdam. De LIEFDE-IN-HET-Park App is een initiatief van Stichting LOKOMO Kunst (Goodtimestories). Gesteund door Fonds Podiumkunsten.

Services

Front-end Development
Experience show

Vraag

Van het Vondelpark wordt door haar vele bezoekers dagelijks volop genoten. Het Vondelpark is ten tijde van een 24/7 economie en Corona een toevluchtsoord voor mensen. Hoe kunnen we tegelijkertijd mensen onthaasten en de aandacht van de bezoeker richten op de natuur om hen heen?

De start van dit project was de vraag hoe we bezoekers van het Vondelpark kunnen onthaasten, met elkaar verbinden en de natuur centraal stellen.

Organiq is gevraagd om het rondom het Vondelpark een multimediale ervaring te creëren die aanzet tot reflectie, introspectie, verbinding en onthaasting.

Goodtimestories, stichting LOKOMO Kunst, brengt kunst heel dicht op de bezoeker door live performance per telefoon. 

Concept

Een audiobeleving LIEFDE-IN-HET-PARK, een bijzondere wandel-ervaring waarbij de relatie met de natuur weer opgefrist wordt.

We ontwikkelden de multimediale en gebruiksvriendelijke LIEFDE-IN-HET-PARK app zowel voor iOS als Android.

Uitwerking

Ontwikkeling van een audio game. Op basis van een app, een live game LIEFDE-IN-HET-PARK wandel je door het park met in je oor een audiobeleving namens de bomen. Ervaar een bijzondere wandeling plus spel van de leukste verhalenvertellersclub! Ontdek de verborgen levens van bomen en hun struggles, en ontdek je de romantiek van eenden, rozen en treurwilgen.

Bezoekers kunnen de audiobeleving ook onder begeleiding lopen met Jet van Boxtel en Maureen Kamphuis. Het enige wat nodig is: smartphone, oortjes, en wandelbenen.

We hebben een Audio Game en de App gebouwd die de relatie met jezelf en de natuur opfrist.

Wist je dat?
Het Vondelpark trekt 10 miljoen bezoekers per jaar. Daarmee is het grootste en beroemdste gemeentepark in de stad Amsterdam.

Resultaat

Een Audio Game + App voor bezoekers van het Vondelpark in Amsterdam.

Meer weten?

Andries van Vugt