Proces

Disciplines

Al meer dan 10 jaar werkt ons team met een mix van disciplines waardoor het voor ons mogelijk is bijna iedere design- en developmentuitdaging aan te gaan voor opdrachtgevers vanuit zowel het bedrijfsleven als de publieke sector.

Missie

Organiq wil de wereld veranderen door de inzet van interactie en spelelementen. Al meer dan 10 jaar zijn wij een bewezen expert op het gebied van sociale interactie en verandering. Deze lijn willen we doorzetten totdat we bekend staan als de sociale interactie- en verandering expert van Nederland. Dit doen wij aan de hand van onze missie:

“Educatie veranderen door leerdoelen te laten bereiken op een betrokken en speelse manier”

Waar staan wij voor

Organiq staat voor 'Learn, game, grow': de groei van vaardigheden, kennis, competenties en bewustwording door de inzet van spelenderwijs leren, gaming en multimediale interactie voor kinderen en volwassenen. Een investering die zichzelf terugverdient! 

Er zijn diverse vraagstukken te bedenken die een oplossing nodig hebben waarbij games, gamification en (interactieve) multimedia een rol kunnen spelen. Denk bijvoorbeeld eens aan vragen zoals: Hoe blijft mijn organisatie optimaal functioneren? Hoe maken we huiswerk leuk? Hoe voorkomen we medische ontrouw? Hoe lossen we laaggeletterdheid op? Hoe verminderen we obesitas of cyberpesten? De lijst is lang en belangrijk. Wij gaan graag met jullie het goede gesprek aan. Elke stap is er één. 

Er is veel aan het veranderen in de 21e eeuw. Traditionele methodieken en trainingen voor leer- en veranderingstrajecten lijken niet meer te werken. Motivatie, effectiviteit en retentie zijn de belangrijkste elementen bij het leren van vaardigheden of het veranderen van processen. De inzet van een game, gamification en/of interactieve multimedia draagt effectief bij aan de oplossing die nodig is. Onze oplossingen bestaan meestal uit het 'learn, game, grow' model. Een aantal componenten vormen samen één geheel. Een educatief en/of bewustwordings-component met daarnaast een applied of serious game waarbij het geleerde in de virtuele praktijk wordt gebracht en getoetst!

Andries van Vugt

Als je Andries de vraag stelt: In- of out-the-box? Zegt hij: ‘Welke box?’ Andries is de oprichter en het creatieve meesterbrein van Organiq. Compleet disruptive in hart en nieren, met een enorm onderbuikgevoel, heeft hij een neus voor het vinden van de juiste oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties.

Voor meer informatie neem contact met ons op.