EFT kennis seminar inzichten beschikbaar gesteld voor therapeuten en geïnteresseerden.

Services

Visual Design
Video & animatie
Concept

Vraag

EFT organiseerde haar 5de congres, dat in het teken stond van het omarmen van verschillen, en vroeg Sue Johnson het onderwerp van ‘attachment in times of uncertainty’ uit te diepen en te verbinden met uitdagingen van stellen. EFT wil zowel therapeuten als geïnteresseerden die niet aanwezig konden zijn de belangrijkste inzichten van het congres meegeven.  

Organiq is gevraagd om een videoverslag van de belangrijkste conclusies en inzichten te verzorgen.  

Het doel van de Stichting EFT-Nederland is het verbeteren van (partner)relaties in Nederland. EFT verzorgt zowel de basistraining, de verdiepingstraining als de 'Houd me vast'-training in het Nederlands. Daarnaast biedt EFT therapeuten een platform waar ze elkaar vragen kunnen stellen en op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste ontwikkelingen en stimuleert het wetenschappelijk onderzoek naar EFT voor verdere verfijning van het model en vergroten van de toegankelijkheid.

Concept

Hoe delen we de belangrijkste inzichten en leringen in een aantrekkelijke en kort format? We kozen voor een opnames tijdens het congres om zo de belangrijkste leringen vast te leggen. 

Voorafgaand aan de opnames is een analyse gedaan van het programma om daarmee de belangrijkste momenten in kaart te brengen. We moesten daarbij uitgaan van een hectische setting met ongeplande wijzigingen.

Uitwerking

EFT Congres Video. Voor het beschikbaar stellen en delen van de belangrijkste inzichten leringen is een videoverslag ontwikkeld. 

Organiq verzorgde in afstemming met EFT vooraf de selectie van de belangrijkste onderdelen van het Congres, de opnames ter plekke en de editing van het materiaal in een finaal videoverslag. 

Resultaat

De EFT Congres video is beschikbaar gesteld via de kanalen van EFT. 

Sue Johnson op het EFT Congres: “We have the most amazing resource in attachment science that helps us understand our relationships and that what we understand, we can shape. This means that we can educate for our relationships, use our relationships to help each other heal and to grow a better world.”

Meer weten?

Andries van Vugt